17.06.2024
Novi Kneževac

Novi Kneževac – Leto započelo na krilima roka

Leto u Novom Kneževcu je započelo Bike –rock koncertom u novokneževačkom parku na kojem je nastupalo šest rok grupa pod pokroviteljstvom opštine Novi Kneževac

Prvi moto susret u organizaciji Moto kluba „Legion“ BIKE&ROCK  je održan u subotu, 2. jula. Susret bajkera i rokera se odvijao u parku Novog Kneževca ispred kluba i Biblioteke “Branislav Nušić”, na inprovizovanoj bini  – kamionskoj prikolici koja je dobro poslužila rokerima i njihovim instrumentima u slučaju kiše , mada je vreme bilo fenomenalno.

Okupilo se preko 150 bajkeraa i još mnogo meštana koji vole rok i potvrđuju da on nesmanjenom žestinom živi.

Novokneževački rokeri koji su svirali

Na susretu je nastupalo šest grupa “Sava i bend” iz Novog Kneževca, zatim “ASTARDUST”, isto meštani , koji je svirao klasičan, domaći i hard rok  pod vođstvom Atile Kiša. Sledeći su nastupali novi sastav “Mile profa i bend” koji su svirali svoje autorske pesme. “Triology” iz Sombora je imao na repertoaru domaći i strani hard rok,fa “Bendx” iz Beograda svu vrstu muzike su svirali kao čuvenagrupa  AD/DC,  poslednji su svirali “Afterburn” iz Novog Kneževca , Aca Perišić i kompanija koji isključivo sviraju domći rok.

Svetislav Laušev – Spidi, predsednik Moto kluba “Legion” je rekao da je ideja odavno tinjala za ovako nečim ,a ove godine se  manifestacija odvijala u okviru Leta u Novom Kneževcu 2022.

Bajkerski pasulj

Na koncertu se služio neizbežni bajkerski pasulj koji je mamio ne samo motoriste, nego i sve prisutne. A svi kažu da su se dobro proveli.

DKP