17.06.2024
Kanjiža

Kanjiža – Izmenjen režim saobraćaja postavljanjem semafora

U zoni radova ograničenje brzine 30 km na čas. Radovi se izvode na raskrsnici ulica : Novokneževački put, Banjski venac i Šumski put

Opština Kanjiža je započela pripreme za postavku semafora na ulazu u Kanjižu , na raskrsnici ulica: Novokneževački put, Banjski venac i Šumski put.

Postavkom  semofora Kanjiža realizuje projekat u saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za saobraćaj. Radovi su u toku i iz lokalne samouprave obaveštavaju građane Kanjiže o promenjenom režimu saobraćaja na pomenutoj raskrsnici.

Radovi u toku

Po rečima Marka Ždera, člana Opštinskog veća zaduženog za komunalne delatnosti i predsednika Saveta za bezbednost saobraćaja izmena režima saobraćaja je predviđena projektnom dokumentacijom. Ograničenje brzine je 30 km na čas u zoni radova. Takođe, postojaće dani kojima će biti zatvorena jedna traka tokom radova u ulicama Banjski venac i Šumski put. Ždero kaže da o ovim radovima su obaveštene nadležne institucije. – Trenutno su pripremni radovi u toku, a što se tiče izmene režima saobraćaja on je u skladu sa sa projektom i predviđen je radnije – rekao je član Opštinskog veća Marko Ždero.

DKP