17.06.2024
Kanjiža

Kanjiža – Najbolji sporisti u 2017. Betina Balaš i Sebastijan Nađ.

Sportski savez opštine Kanjiža  je i ove godine priredio prigodnu svečanost prilikom dodele priznanja najuspešnijim sportistima i sportskim radnicima u opštini Kanjiža za 2017. godinu.

Svečanost se odvijala u svečanoj sali Skupštine opštine na kojoj su prisustvovali sportisti, sporski radnici, kao i ljubotelji sporta, a za postignute rezultate sportistima su čestitali predsednik Sportskog saveza Kanjiže Čaba Boršoš, predsednik opštine Robert Fejstamer i predsednik Skupštine opštine Miloš Kravić.

Nagrade najuspešnijim sportitima je uručio Zoran Teslić , član Opštinskpog veća zadužen za sport i omladinu.Priymanja su dodeljena u 12 kategorija.

Za najuspešnije sportiste su porglađeni u kategoriji seniora rvač Sebastijan Nađ iz Rvačkog kluba “Potisje” Kanjiža (državni reprezentativac i nosilac mnogih međunarodnih priznanja koji je bio odsutan jer je bio na pripremama, a nagradu je umeso njega primio trener Šandor Ujelji), a najuspešnija sportistkinja seniorka je fudbalerka Betina Balaš iz Ženskog fudbalkog kluba “Kanjiža” (koja je  najuspešnija golgeterka cele lige). Njih dvoje su ujedno proglašeni i za najbolje spotistre u Kanjiži za 2017. godinu.

Za najboljeg sportistu juniora je proglašen rvač Dejan Petrović  iz RK „Potisje“, a najbolja juniorka je rvačica Ana Fabian isto iz RK “Potisje”. Najuspešniji sportista kadetskoj konkurenciji je Sabolč Lošonc isto rvač iz RK”Potisje, a najbolje kadetkinje su  atletičarka Marina Živković iz Atletskog kluba “Partizan” i  kajakašica Rita Siveri iz Kajakškog kluba “Bratstvo. Najuspešniji sportista u među pionirima je rvač Aron Vrebel  isto iz RK “Potisje”, a pionirka  rvačica Oršolja  Fabian iz istog kluba.

Za najuspešnijeg trenera je proglašen  Fanđo Vajda trener Ženskog fudbalskog tima “Kanjiža”, a za najuspešniju ekipu je proglašen Ženski fudbalski klub “Kajiža”. DKP

Оставите одговор