19.06.2024
Kanjiža

Kanjiža – Otvoreni bazeni na obali reke Tise

U petak 11. juna su  otvoreni bazeni na kanjiškoj obali reke Tise.

O ulaganjima koja su realizovana pre sezone, o aktuelnim informacijama u vezi funkcionisanja bazena ove godine, kao i o planovima  govorio je  direkor Javnog preduzeća za komunalne usluge „Komunalac“, Ervin Palfi.

– Do poslednjeg trenutka su rađeni pripremi radovi za početak sezone na kanjškom štrandu. Veliko mi je zadovoljstvo da najavim da će bazeni raditi svagod dana od 10,00 do 19,00 časova sem ponedeljka i organzovaćemo školu plivanja od sredine jula meseca  i u avgustu u saradnjn  sa udruženjem „Šarkanj“. Bezbednost korisnika bazena će pratiti spasioci kao i prehodnih godna. „Komunalac“  nije samo upravnik ovog bazena neko prati i uređenje celog štranda da sve bude u redu , da bude bezbedan, sređen i čist, da bi svi koji ovde dođu se osećali ugodno i bezbedno – rekao je direktor Palfi.    

Što se tiče ulaznica deca do tri godne bazen besplatno koriste , od tri do šest plaćaju 60,00 dinara, preko šest je po detetu  160,00 dinara. Od ove godine postoji mogućnost nabavke sezonskih katri koje se mogu nabaviti u „Komunalcu“. Za decu od tri do šest godina je 2.500,00 dinara, od šest pa nadalje je  5,500,00 dinara, a postoji i mogućnost grupnog ulaska 10 i više osoba gde dnevna karta po osobi staje 110,00 dinara.  

-Kapacitet bazena je  ograničen  prima nešto više od 200 posetilaca. Koristiće se iz bezbedonsnih razloga i punkt za dezinfikaciju i poštovaće se  kućni red bazena – naglašava direktor JP  „Komunalac „ Ervin Palfi.

U saradnji sa lokalnom samoupravom je uređeno kampirališe, isparcelisano je  , uređena je putna infrastruktura,  a  u Kamp klubu je već desetine kamp prikolica  rezervisano.

DKP