17.06.2024
Kanjiža

Kanjiža – David Hubai novi koordinator na čelu Kancelarije za mlade

Novi koordinaroe na čelu Kancealrije za mlade opštine Kanjiža je David Hubai koji je nedavno postavljen na ovu funkciju.

U slopu svog predstavljanja u petak, 22.  marta u Domu omladine  David Hubai je rekao-Uloga koju sam imao u Omladinskoj zajednici (OZ) počela je pre nekoliko godina kada sam upoznao Lauru Ivanović. U narednim godinama, ovo poznanstvo je znatno promenilo moj život. Pomagao sam u organizaciji brojnih programa pod Laurinim vođstvom, koji su obuhvatali kulturne, zabavne, obrazovne i sportske aktivnosti za sve članove omladine u Kanjiži- rekao je David.

Oz smart sity

Tokom nekoliko poslednjih  godina ova organizacija je postal veoma poznata u gradu. U  2024. godini, David Hubai, sociolog po struci, nastavlja da koordinira radom omladinskog ureda u istom duhu kao i do sada. Kaže – Planiramo različite obrazovne programe koje će mlade podučavati kritičkom razmišljanju. Takođe, organizovaćemo putovanja i programe koji će im omogućiti da upoznaju različite delove sveta i možda im pruže pomoć pri planiranju njihovih odmora. Takođe, želimo da uspostavimo kontakt sa okolnim mestima i sarađujemo u organizaciji događaja. Želimo da ostvarimo sportske programe i mogućnosti za zabavu, posebno tokom letnjih meseci.

Hubai istiće da će se programi planski osmišljavati prema potrebama mladih, a za to će sprovesti istraživanja fokus grupa kako među osnovcima i srednjoškolcima, tako i među stanovništvom opšteg dela grada.