Novi Kneževac – Dobrovoljna akcija bajkera Vojvodine

Adaptacija MS kuće u Novom Kneževcu

Odlukom Moto kluba „Free Wolves“ iz Mileševa (opština Bečej),  Moto kluba  „Pegasus“ iz Kucure  (opština Vrbas) i ljudi dobre volje na čelu sa Savom Mihaljevim Bugerom iz Novog Kneževca,u saradnji sa  Peđom Ilićem iz Čoke , Čedom Nikolićem iz Stanišića, Draganom Romiće iz Novog Kneževca i članom Udruženja MS iz mesta Draganom Mihajlovićem Špagom  na kući Udruženja obolelih od multiple skleroze severnobanatskog okruga  je promenjen deo krova .

Krov na kući koja okuplja obolele od multiple skletoze je dotrajao, kao i njegova građa, tako da su bakjeri dobre volje promenili građu i crep na polovini zgrade  koja je bila u izuzetno lošem stanju.

Od ranije je bio nabavljen crep, nedostajala je drvena građa za krov , međutim klub „Free Wolves“ je obezbedio potrebnu građu i organoizovao posao zamene građe i postavljanja novog crepa.

Radovi su trajali tri dana (proteklog vikenda) i prošli u međusobnom druženju, radu i  žurki koju su upotpunili svirkom Boba Baswing, Đula Bajor, Peđa Ilić i Keri Tobor.

Celo društvo je zahvalno na gostoprimstvu Braci i Slavici iz Udruženja obolelih od MS-a.

Prilikom prethodnog boravka članova Moto kluba „Free Wolves“  u Novom Kneževcu članice kluba su boravile u MS kući i tada  su saznale za problem i odlučile da deluji. Mala napomena, u ovom društvuiako su žene u manjini, mada je na čelu motorista žena. Ne znam kako to da shvatim…

DKP

One thought on “Novi Kneževac – Dobrovoljna akcija bajkera Vojvodine

Оставите одговор