Novi Kneževac – Oktobar mesec strarih

U Udruženju penzionera novi predsednik , nove aktivnosti za starije doba. Svakog meseca mogućnost putovanja, da li pozorište, koncerti, ekskurzije…

Od maja meseca ove godine novi predsednik Opštinskog udruženja penzionera Novi Kneževac  je Radivoj Dragić  koji tek što je zakoračio u penzionerske dane zajedno sa svojim podmalđenim Izvršnim odborom je odlučio da promeni sadržaj za najstarije građanstvlo opštine Novi Kneževac , zadržavajući sve što su do sada radili u Udruženji i oplemenjujući ga sa novim sadržajima i aktivnostima.

Svako sa novim idejama je dobro došao jer Udruženje penzionera nije zatvorena institucija nego želi da se približi ne samo svojim korisnicima nego i svim građanima opštine.

Pored održanog Regionalnog sportskpog susreta u junu mesecu,  u Udruženju organizuju posete pozorišnim predstavama od Subotice do Beograda, kao i posete koncertima i ekskurzije jednodnevne  svetskim metropolama koje su u bližoj okolini.

Kako saznajemo od predsednika Udruženja Dragića prave se spiskovi za humanitarne pakete za najugroženije članove Udružnja  koji će biti isporućeni polovinom novembra meseca, a ono što je najlepše je nagoveštaj od Bratislava Đorđrvića ( oca Aleksandra Đorđevića) da će pružiti pomoć i podršku da se učestvuje u projektu “Živimo zajedno” , što znači da se istakne značaj sporta za sve  kategorije ljudi , pa i na starije i gde će se ostvarivati neposredni sadržaji , podrška i pomoć u razvijanju sportskih aktivnosti u opštini, naročito strarijih lica uz dobijanje spotskih rekvizita, opreme i sl.

Udruženje penzionera, takođe,  nudi svojim članovima “Merkurov” medicinski paket u Vrnjačkoj Banji od 01. decembra 2018., do 31. marta  2019. koji podrazumeva pun pansion sa lekarskim pregledom i terapijom u zavisnosti od indikacija  po ceni od 3,300 dinara po danu.

DKP   

Оставите одговор